Tvár

Novinky: Prírodné pleťové masky

Pleťové masky ZEOZOE prírodné s obsahom zeolitu

Objav tajomstvo čistej krásy z prírody s pleťovými maskami ZEOZOE

O jedinečných účinkoch vulkanického zeolitu sme sa presvedčili už používaním našich zubných práškov a zubných tabliet. Preto sme sa rozhodli využiť jeho potenciál a vytvorili sme pre vás novú radu, tentokrát pre starostlivosť o pleť. Keď už máme pekný úsmev, nech máme aj čistú krásnu tvár. Poďme si teda predstaviť tajomstvo ukryté v týchto zvodných obaloch.

Nové masky ZEOZOE sú prírodné produkty so všestranným využitím, regenerujú pokožku a regulujú tvorbu mazu. Pomáhajú absorbovať toxické látky, mikróby a vírusy. Zbavujú pleť nečistôt a nežiaducej mastnoty. Produkty sú vhodné na prípravu pleťových masiek, telových zábalov, obklady, kúpele a starostlivosť o vlasy. 

Hlavná zložka pleťových masiek je 20 mikrónový Zeolit klinoptilolit. Zeolit je minerál vulkanického pôvodu, známy ako jeden z najsilnejších absorbentov v prírode. Pôsobí na princípe iónovej výmeny, je nabitý negatívne, čiže do svojej štruktúry zachytáva toxíny, ťažké kovy, mikróby a vírusy. Minerály a stopové prvky, ktoré obsahuje, uvoľňuje postupne.

1 balenie vydrží až na 40 použití!

Uvádzame hneď 3 druhy pleťových masiek ZEOZOE, zoznámte sa prosím. 

PURE

Detoxikačná pleťová maska na báze zeolitu 

Túto pleťovú masku pre vás prinášame v čistej forme, bez vôní. Takže je univerzálna a antialergická. Odporúčame aj pre pánov. 

SAGE - šalvia

Liečivá maska na báze zeolitu

Základom tejto pleťovej masky je okrem zeolitu aj šalvia. Šalvia je vhodná na pokožku so sklonom k nadmernému masteniu najmä preto, že má výrazné protizápalové a antiseptické účinky. Je ideálna pri problémoch s akné, pri ekzémoch alebo psoriáze. Viac o šalvii sme si písali v našom blogu

Prírodné pleťové masky ZEOZEO SAKURA

SAKURA

Omladzujúca maska na báze zeolitu 

Výnimočnou zložkou tejto masky je práve Sakura - kvet čerešne, ktorý sa považuje za japonský národný symbol. My sme ju pre vás do našich produktov doniesli priamo z Japonska v sušenej forme a bio kvalite. 

Čo môžete čakať od tejto výnimočnej prírodnej masky:

  • Dodáva pokožke intenzívnu starostlivosť, 
  • Chráni pred pôsobením voľných radikálov,
  • Udržuje pleť v mladistvom stave,
  • Zvyšuje elasticitu pleti a posilňuje tkanivo,
  • Pleť je po použití odolnejšia voči kožným poškodeniam (strie, jazvy).
  • Pomáha hojiť drobné ranky a akné.

Návod na použitie: zmiešajte s vodou tak, aby vznikla hustá kaša, naneste na tvár a krk mimo okolia očí a pier. Nechajte pôsobiť cca 15 min, potom dôkladne umyte vlažnou vodou a usušte.

Nová éra v starostlivosti o pleť začína. Budeme radi, ak vyskúšate prírodné pleťové masky ZEOZOE a podelíte sa s nami o vašu skúsenosť. Kúpite v našom eshope.