Zeolit

Zeolit a jeho výnimočnosť

V tradičnej čínskej medicíne sa zeolit využíva už viac ako 800 rokov. Po Černobyľskej tragédii podávali obetiam ožiarenia aj ich deťom s veľmi dobrými výsledkami. Po obrovskej katastrofe vo Fukušime použili na elimináciu žiarenia a škôd práve zeolit.
 
Zeolit absorbuje voľné radikály, aktivizuje vlastný obranný mechanizmus v boji proti kyslíkovému stresu. Absorbuje toxíny, rádioaktivitu, ťažké kovy a iné škodliviny a šetrným spôsobom ich vyplavuje z tela. Aktivizuje imunitný systém, priaznivo vplýva na stavbu a štruktúru kostí.
 
Odstraňuje prekyslenie žalúdka, žalúdočné vredy, skracuje čas rekonvalescencie po operáciách. Neusadzuje sa v tkanivách ani v krvi, nemení svoje zloženie počas pôsobenia v ľudskom tele. Používa sa ako filtračné médium pri dialýze, kde nahrádza iné, veľmi drahé materiály.
 
Vedecký výskum potvrdil jeho neuveriteľne výnimočné pôsobenie pri liečbe nádorových ochorení. Vynikajúce výsledky boli potvrdené pri kožných druhoch rakoviny. Zeolit po vniknutí do rakovinovej bunky aktivizuje gén P21, ktorý laicky povedané, prikáže rakovinovej bunke, aby umrela (cancer killer).
 
Zeolit je absolútne netoxický, nealergizujúci, absolútne bezpečný. Upravuje pH organizmu, je účinný v boji proti candide albicans. Zvyšuje príliv životnej energie, odstraňuje stres, zlepšuje náladu, vyplavuje škodliviny z tela. Pôsobí preventívne aj aktívne.
 
EÚ zatiaľ nepovoľuje zeolit na vnútorné užitie. Prírodný zeolit môžete kúpiť aj v našom eshope.