Zuby

Novinka: Zubný prášok zelené jablko

Zubný prášok ZEOZOE zelené jablko

Zubný prášok ZEOZOE s osviežujúcim zeleným jablkom

Zažite osviežujúcu zmenu vo vašej ústnej hygiene s povzbudzujúcim chuťovým zážitkom zelených jabĺk

Pripravili sme pre vás novinku - zubný prášok s príchuťou zeleného jablka. 🍏 Prírodná jablková aróma vyvoláva upokojujúce reakcie v organizme. Táto prírodná, účinná a príjemná alternatíva zanechá váš dych svieži a úsmev ešte žiarivejší. Nemusíte mať obavy, príchuť zeleného jablka je na báze prírodného prášku zo zeleného jablka a je teda tiež bez škodlivých chemikálií. Túto príchuť si obľúbia aj vaše deti. 👶

Zloženie zubného prášku zelené jablko naďalej obsahuje mätu a šalviu a samozrejme základom je zeolit. 🌿

Zeolit je vulkanický minerál. Je to jeden z najsilnejších absorbentov v prírode. Vďaka svojim výnimočným vlastnostiam dokáže viazať vo svojej štruktúre rôzne škodlivé látky, choroboplodné organizmy, toxíny, či ťažké kovy. Zeolit má tzv. bio koherenčnú vlastnosť, naviaže na seba len škodlivé látky a účinné látky, minerály a stopové prvky zo svojej štruktúry uvoľňuje. Telo ho teda prijíma ako prirodzenú látku. Zeolit reguluje acidobazickú rovnováhu (pH). Zeolit odstraňuje kyslé prostredie, ktoré priamo ohrozuje zubnú sklovinu. Zubný kameň pri používaní našich tabliet je  viditeľne redukovaný. Zeolit v ústnej dutine chemicky nereaguje, nemá žiadne konraindikácie, nevysušuje, nezanecháva žiadne stopy alebo povlak.

Šalvia lekárska (Salvia officinalis) Šalvia dodáva tabletám protizápalové látky. Počas aplikácie tabliet sa  účinné látky uvoľňujú a cez sliznice sa dostávajú do krvného riečišťa. Šalvia pôsobí profylakticky, predchádza zápalom a ochoreniam zubov a ďasien. Pri rozvinutých ochoreniach ústnej dutiny a zubov pomáha odstraňovať zápal, podporuje liečbu tkanív a tíši bolesť.

Mäta pieporná (Mentha piperita) Mäta dodáva zubným tabletám charakteristickú vôňu a svieži, chladivý pocit v ústach. Mäta účinkuje ako antiseptikum, pôsobí protizápalovo, tíši bolesť, podporuje prekrvenie, odtok škodlivín, ako aj bunkovú výmenu.

Zabudni na zubné pasty. Vyskúšaj inovatívne prírodné zubné tablety na báze zeolitu.  Zubné tablety a prášky ZEOZOE majú protizápalové účinky, prirodzene bielia zuby a znižujú tvorbu zubného kameňa. Viac o zeolite sa dočítaš v našom článku - Zeolit a jeho výnimočnosť. 

Vychutnaj si novú radosť z úsmevu!  Kúpiš teraz v našom eshope.