Ecoheart tinktúra Biotics bylinková

6,50

Prírodná tinktúra – bylinkové kvapky BIOTICS od ecoheart kombinuje silu výťažkov z rumančeka, mäty, šalvie a klinčeka pre účinnú starostlivosť o ústnu dutinu.

Objem: 30 ml

Kategória:

Popis

Popis: Prírodná tinktúra – bylinkové kvapky BIOTICS od ecoheart kombinuje silu výťažkov z rumančeka, mäty, šalvie a klinčeka pre účinnú starostlivosť o ústnu dutinu. Táto tinktúra má antiseptické vlastnosti, zmierňuje zápaly a pomáha pri udržiavaní zdravých zubov a ďasien, pričom bojuje proti mikroorganizmom, ktoré spôsobujú zápach z úst. Vďaka obsahu 45% alkoholu je ideálna pre viacúčelové použitie – ako kloktadlo, ústny výplach či lokálny prostriedok na afty. Objavte prírodnú silu bylín s bylinkovými kvapkami od ecoheart!

Zloženie: alkoholový extrakt bylín rumanček kamilkový, mäta pieporná, šalvia lekárska, klinček voňavý. Produkt obsahuje alkohol v extrakte 45 obj.%

Použitie: 10-15 kvapiek maximálne 4 krát denne. Ideálne rozpustiť v pohári čistej vody. Je možné aplikovať ako kloktadlo a na výplach ústnej dutiny alebo použiť ako koncentrát na lokálne potretie aft. Pred použitím pretrepať ! Usadenina nie je závadou produktu.

Objem: 30 ml

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Ecoheart tinktúra Biotics bylinková”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *