Ecoheart tinktúra Biotics propolisová

6,50

Prírodná tinktúra – propolisové kvapky BIOTICS od ecoheart, obohatená o aloe vera a silný propolisový extrakt, prináša úľavu pri zvýšenej citlivosti zubov a zmierňuje zápaly.

Objem: 30 ml

Kategória:

Popis

Popis: Prírodná tinktúra – propolisové kvapky BIOTICS od ecoheart, obohatená o aloe vera a silný propolisový extrakt, prináša úľavu pri zvýšenej citlivosti zubov a zmierňuje zápaly. Táto tinktúra so 70% obsahom alkoholu účinne bojuje proti mikroorganizmom spôsobujúcim zápach z úst, a má antiseptické vlastnosti. Ideálna pre viacúčelové použitie – či už ako kloktadlo, ústny výplach, alebo lokálna pomoc na afty. Spoznajte výhody prírodnej starostlivosti o ústnu dutinu s propolisovými kvapkami od ecoheart, ktoré kombinujú silu prírody s účinnosťou propolisu a aloe vera.

Zloženie: alkoholový extrakt propolisu, aloe vera šťava. Produkt obsahuje alkohol v extrakte 70 obj.%

Použitie: 10-15 kvapiek maximálne 4 krát denne. Ideálne rozpustiť v pohári čistej vody. Je možné aplikovať ako kloktadlo a na výplach ústnej dutiny alebo použiť ako koncentrát na lokálne potretie aft. Pred použitím pretrepať ! Usadenina nie je závadou produktu.

Objem: 30 ml

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Ecoheart tinktúra Biotics propolisová”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *