Ecoheart ústna voda Biotics antiplaque

7,50

Ústna voda BIOTICS Antiplaque od ecoheart s mätou a zeleným čajom je ideálna pre zdravé ďasná a svieži dych.

Objem: 500ml

Kategória:

Popis

Popis: Ústna voda BIOTICS Antiplaque od ecoheart s mätou a zeleným čajom je ideálna pre zdravé ďasná a svieži dych. Pomáha udržiavať ústny mikrobióm v rovnováhe a obsahuje účinné probiotiká Lactobacillus, ktoré chránia pred infekciami, zubným kazom a zápalmi ďasien. Ak vás trápia krvácajúce ďasná, ústna voda ecoheart Biotics Antiplaque vám môže priniesť úľavu a podporiť zdravý úsmev. Tento inovatívny produkt kombinuje probiotiká s prírodnými zložkami, ako je zelený čaj a mäta, ktoré znižujú zápaly a zanechávajú váš dych osviežený. Pridajte túto ústnu vodu do svojej dennej rutiny a udržujte si zdravý ústny mikrobióm a vyvážené pH.

Zloženie: Aqua purificata, Xylitol, Glycerin (Vegetable), Lactobacillus Ferment, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Zinc Citrate, Green tea natural flavour, Mentha piperita natural flavour, Xanthan Gum, Lactic Acid

Použitie: Prepláchnite ústa 10 ml ústnej vody 1 minútu a potom vypľujte. Po použití si nevyplachujte ústa vodou. Nepite priamo z fľaše. Neprehĺtajte. Používať minimálne 2-krát denne.

Objem: 500ml

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Ecoheart ústna voda Biotics antiplaque”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *