Balzam na pery Kvetinka

2,95

Tento balzam na pery s jemnou prírodnou farbičkou nefarbí, ale zvýrazňuje prirodzenú farbu vašich pier, pričom ich zahalí do príjemnej vône jahôd.

Objem: 4,8g

Kategória:

Popis

Popis: Tento balzam na pery s jemnou prírodnou farbičkou nefarbí, ale zvýrazňuje prirodzenú farbu vašich pier, pričom ich zahalí do príjemnej vône jahôd. Vyrobený zo 100% prírodných ingrediencií, obsahuje červený pigment z nerastov, ktorý zvýrazní prirodzenú krásu pier. Včelí vosk, bambucké maslo, rastlinná náhrada lanolínu a za studena lisovaný olej z marhuľových jadier poskytujú perám intenzívnu hydratáciu a regeneráciu. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E je balzam chránený pred oxidáciou. Balzam sa ľahko aplikuje pomocou tyčinkového aplikátora, má pevnú konzistenciu, ktorá odoláva vyšším teplotám, a dodáva perám krásny lesk.

Produkt obsahuje nerafinovaný žltý včelí vosk a v súlade so Smernicami EU 2003/15/ES a 76/768/EHS nebol testovaný na zvieratách.

Zloženie: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cera Alba, Glyceryl Rosinate, Ricinus Communis Seed Oil, Butyrospermum Parkii, Zinc Oxide, Mica, CI77019, CI77891, CI77491, CI 77742, Strawberry Flavour, Tocopherol

Použitie:  Aplikujte na čistú pokožku pier kedykoľvek počas dňa.

Objem: 4,8g

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Balzam na pery Kvetinka”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *