Balzam na pery Medovka

2,95

Bylinkový balzam na pery obohatený o mrazom sušenú medovku lekársku, ktorá pôsobí preventívne proti oparom, poskytuje intenzívnu hydratáciu a starostlivosť.

Objem: 4,8g

Kategória:

Popis

Popis: Bylinkový balzam na pery obohatený o mrazom sušenú medovku lekársku, ktorá pôsobí preventívne proti oparom, poskytuje intenzívnu hydratáciu a starostlivosť. Vyrobený zo 100% prírodných ingrediencií, obsahuje extrakt z medovky, ktorá si vďaka šetrnému sušeniu zachováva všetky aktívne látky. Medovka je známa svojou schopnosťou inhibovať Herpes simplex vírus (HSV-2), čím pomáha znižovať riziko vzniku oparov. Balzam má príjemnú vôňu medovky a zložky ako včelí vosk, bambucké maslo, rastlinná náhrada lanolínu a za studena lisovaný olej z marhuľových jadier zaisťujú hydratáciu a regeneráciu pier. Vysoký obsah vitamínu E chráni balzam pred oxidáciou. Balzam je ľahko aplikovateľný v tyčinkovom formáte, má pevnú konzistenciu, odoláva vyšším teplotám a dodáva perám krásny lesk.

Zloženie: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Cera Alba, Glyceryl Rosinate, Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Butyrospermum Parkii, Zinc Oxide, Melissa Officinalis Lyophilised Leaf Powder, Tocopherol, Melissa Officinalis Leaf Oil, *Citral, *Eugenol, *Geraniol, * Citronellol, *Limonene, *Linallol.

*zložky prirodzene vyskytujúce sa v esenciálnom oleji.

Použitie:  Aplikujte na čistú pokožku pier kedykoľvek počas dňa.

Objem: 4,8g

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Balzam na pery Medovka”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *