fbpx Skip to main content

Luxusná starostlivosť pre vašu pokožku od ZEOZOE

Predstavujeme našu novú kolekciu našľahaných telových masiel so zeolitom, ktoré prinášajú revolučný prístup k starostlivosti o pokožku. Tieto maslá svojou nadýchanou konzistenciou pripomínajú jemnú penu plnú bubliniek, vďaka čomu sa krásne roztierajú na pokožke a zanechávajú ju jemnú, hydratovanú a voňavú.

Naša kolekcia ponúka tri jedinečné druhy, z ktorých každý má svoje vlastné, jedinečné zloženie a vôňu. Objavte ten pravý pre vás:

SAKURA: Kvetinová explózia plná výživy

Našľahané telové maslo SAKURA je stelesnením luxusu a starostlivosti. Obsahuje organické oleje, vitamín E a provitamín B5, ktoré vyživujú a hydratujú vašu pokožku do hĺbky. Liečivý zeolit klinoptilolit a bambucké maslo zaisťujú regeneráciu a ochranu pokožky. Vôňa sakury vás prenesie do záhrady rozkvitnutých čerešňových kvetov, kde môžete zažiť harmóniu a pokoj. Toto maslo je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú jemnú a zároveň intenzívnu starostlivosť. Kúpite v našom eshope. 

SPA: Oáza relaxu a osvieženia

Pokiaľ túžite po relaxe a úniku do sveta kúpeľov, našľahané telové maslo SPA je tou pravou voľbou pre vás. S vôňou eukalyptu, citrónovej trávy a štipkou peruánskych olejov vás prenesie do prostredia, kde každodenný stres nemá miesto. Toto maslo je navrhnuté tak, aby poskytovalo maximálnu regeneráciu a osvieženie, čím dodáva vašej pokožke zdravý a svieži vzhľad. Zahaľte sa do relaxačnej vône a užite si chvíľu pre seba. Kúpite v našom eshope.

POOKIE: Bezstarostná letná vôňa

Našľahané telové maslo POOKIE je stelesnením leta a bezstarostných dní plných slnka a radosti. Jeho kvetinová vôňa vás zavedie na lúku plnú kvetov a pripomenie vám pocit slobody a hravosti letných prázdnin. Toto maslo hydratuje a zjemňuje pokožku, zatiaľ čo vás obklopí príjemnou vôňou. Je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú dodať svojmu dňu štipku slnečného svitu a radosti. Kúpite v našom eshope.

Prečo si vybrať naše telové maslá?

Naše našľahané telové maslá sú vyrobené z kvalitných, prírodných ingrediencií, ktoré zaručujú najlepšiu starostlivosť o vašu pokožku. Zeolit, ktorý je súčasťou každej varianty, je známy svojimi detoxikačnými vlastnosťami a schopnosťou zlepšiť textúru pokožky. Navyše, ich ľahká konzistencia zaručuje jednoduché a príjemné použitie.

Dostupnosť a balenie

Naše telové maslá si môžete zakúpiť samostatne, podľa vašich osobných preferencií, alebo vo výhodnom trojbalení, ktoré vám umožní zažiť každý z našich jedinečných druhov. Trojbalenie je ideálne pre tých, ktorí radi striedajú vône podľa nálady alebo príležitosti.

Nechajte sa rozmaznávať našimi novými telovými maslami a objavte rozdiel, ktorý vaša pokožka pocíti. Nájdite svoju obľúbenú vôňu a doprajte si luxusnú starostlivosť každý deň. 

Nakupovať

Napísať komentár