fbpx Skip to main content

Objavte výhody prírodných doplnkov a starostlivosti

V ZEOZOE sa vždy snažíme prinášať produkty, ktoré podporujú zdravý životný štýl a starostlivosť o telo aj myseľ. Sme nadšení, že môžeme predstaviť nové produkty, ktoré sme zaradili do našej ponuky. Tieto novinky sú ideálne pre tých, ktorí hľadajú prírodné, efektívne a zároveň šetrné riešenia pre každodennú starostlivosť o seba a svojich blízkych. 

Vláknina a bylinky – Mäta a vláknina a Ovocie – jahoda

Pre milovníkov zdravého maškrtenia sme pridali dve nové varianty vlákninových dražé: Vláknina a bylinky – mäta a Vláknina a ovocie – jahoda.

Tieto dražé z prírodných ingrediencií nielenže výborne chutia, ale aj podporujú zdravé trávenie a rast probiotických kultúr v črevách. Sú ideálnou alternatívou k sladkostiam, vhodné pre deti aj dospelých. 

Či už si vyberiete osviežujúcu mätu alebo sladkú jahodu, obe možnosti sú bez konzervantov, lepku, umelých sladidiel a mliečnych zložiek. Vďaka vysokému obsahu čakankovej vlákniny sú skvelým doplnkom stravy počas práce, v škole alebo pri športe.

Cena: 1,95 €

Prírodné balzamy na pery: Konope a mäta, Kvetinka

Základom každodennej starostlivosti o pery by mal byť kvalitný balzam. Naša nová kolekcia balzamov ponúka rôzne varianty, ktoré zohľadňujú rôzne potreby:

  •  Balzam na pery Konope a mäta: Ponúka osviežujúci chladivý pocit vďaka extraktu z konope a mäty. Tento balzam je ideálny pre tých, ktorí hľadajú osvieženie a hydratáciu v jednom.
  •  Balzam na pery Kvetinka: Tento jemný balzam zvýrazňuje prirodzenú farbu pier a dodáva im nádherný lesk. S vôňou jahôd a minerálnym pigmentom je skvelou voľbou pre každodennú starostlivosť.

Cena: 2,95 €

Pleťové séra: Intenzívna starostlivosť pre vašu pleť

Pre tých, ktorí hľadajú špeciálnu starostlivosť pre svoju pleť, sme zaradili niekoľko nových pleťových sér. Každé z nich je navrhnuté tak, aby poskytovalo konkrétne benefity:

Cena: 10,90 € za každé sérum.

Ecoheart: Prírodná starostlivosť o ústnu dutinu

Pre tých, ktorí si cenia prírodnú starostlivosť o ústnu dutinu, sme pridali produkty od Ecoheart. Medzi novinkami nájdete ústne vody a spreje s probiotikami, ktoré podporujú zdravý mikrobióm v ústach a zabezpečujú svieži dych.

Cena: od 2,25 € do 7,50 €

Zaručujeme, že všetky produkty z našej novej kolekcie sú vyrobené z 100% prírodných ingrediencií, bez testovania na zvieratách a v súlade s najvyššími štandardmi kvality. Vyskúšajte ich a presvedčte sa sami o ich účinnosti a jemnosti! Kúpite exkluzívne v našom eshope.

Nakupovať

Napísať komentár